Zdravím všechny !!!
Jmenuji se Peter a jsem strašně rád, že jsem se odhodlal oslovit Tomáše a přihlásil se do jeho školy kytar.
Už první hodina mě šíleně nabudila :) No a koho ne, kdo se setkal s Tomášem :)
Sice hraji již nějakých x-let, ale byli to jen takové ty odrhovačky na 4 akordy. I když od mládí ve mě zůstalo nějaké to básnické střevo a že těch "bobků" z toho střeva vypadlo hodně, čekali asi do této doby abych je zkusil i zhudebnit, Něco se snad povedlo, něco asi ještě čeká na lepší techniku :)
Jelikož jsem generace půlstoletních lidí, tak jsem si řekl, že bych si mohl na stará kolena začít plnit své sny z mládi. Dva roky zpět jsem si koupil svou první elektrickou kytaru a od té doby to drtím doma na druhé straně baráku téměř denně. Jenže jsem po čase zjistil, že se motám v nějakém kruhu a chtěl bych s tím něco konečně udělat. Tak snad se mi to pod dohledem Tomáše podaří.
A co žánry? Jak já rád o sobě říkám, jsem multifunkční.... od vážné hudby, dechovky až po metal a kolikrát i zpět. Nemusím RAP, Techno, a Hip-Hop.
Miluji Beatles, Queen, poslouchám blues, jazz, hudbu 60,70,80 let, Elány, Kabáty, Dymytry, Nightwich, AC/DC, Iron Maiden, jsem zblázněný do Tarji Turunen (žádný z jejich vánočních koncertů mi nesmí ujít), Je toho prostě spousty. Proto říkám multi... Vzorem na kytaru jsou pro mě Gary Moore a Bryan May.
Co očekávám od školy? V první řadě zdokonalení ve hře, improvizace, rozšíření pentatoniky a v neposední řadě snad nové přátele, kteří jsou stejně zapálení pro hudbu a kytaru jako já.
Dnes mě čeká první skupinová hodina, obavy, že tam budu jak totální předškolák jsou na místě, ale snad mě hudba pohltí a brzy se do toho dostanu. Jak se říká...kde slova končí, hudba promlouvá.
Moc se těším a věřím, že vám to nebudu ze začátku moc kazit.
Tak ať to ladí a dobře hraje :)
Peťa

Ahoj! Jsi na správném místě! Toto všechno o čem píšeš, tady můžeš najít!