top of page

VŠICHNI noví členové sem!

Veřejná·1 člen

Jaroslav BlatnýJaroslav Blatný
Jaroslav Blatný

Zdar

Zdravím všechny. S některými jsme se už potkali na pár lekcích a tady ještě dlužím aspoň krátké představení. Hudbě jsem se začal věnovat v devadesátých letech minulého století na gymplu, kde jsme založili kapelu, se kterou jsme pak pár let hráli. Časem jsem se přesunul ještě do pár dalších kapel a hráli jsme v různých rockových klubech a sem tam na nějakém fesťáku. Největší akce, kde jsme hráli, byl asi pražský Majáles. Ve všech kapelách jsem ale hrál na bicí. Postupně se všechny kapely rozpadly a nastala celkem dlouhá hudební pauza. Po letech jsme jednu z kapel resuscitovali, začali zkoušet a odehráli pár menších koncertů, ale zase to nakonec zdechlo. S pár kámošema jsme se ale rozhodli pokračovat a dali jsme dohromady novou kapelu - Volání divočiny. Opustil jsem ale bicí, které mě už nebavily a začal jsem zpívat. Odchod jednoho z kytaristů mě pak donutil převzít i kytaru, a protože ji zrovna moc neovládám, tak jsem se rozhodl, že dám šanci nějakému tomu hudebnímu vzdělávání. Cítím, že to opravdu potřebuji. Z hudebních stylů mám rád třeba punkrock, grunge, všemožnou alternativu i nějakou tu elektroniku atd. Hrajeme tohle, kdyby si to někdo chtěl poslechnout:

Volání divočiny - Navždy (youtube.com)

(1981) Na srazu indiánských náčelníků LIVE na Conjunction fesťák Praha 3.9.2022 - YouTube

Všem Vám přeji, ať Vás hudba hlavně baví!

48 zobrazení
Zdeňka Vičíková
Zdeňka Vičíková
24 de ago. de 2024

Ahoj, vítáme Tě do našeho hudebního týmu, a ať se Ti daří jak hudebně, tak i v životě.

členů

• Tomáš Sklenář
    Tomáš Sklenář
bottom of page